You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Mc Three Carpets

Wie we zijn

Mc Three Carpets België is een toonaangevend bedrijf in de textiel vloerbekleding. We produceren tapijten met de meest geavanceerde productietechnologieën en met milieuvriendelijke materialen.

Mc Three Carpets België is een volledig geïntegreerd productiebedrijf.

Onze klanten en markten

Onze corebusiness is wereldwijd kwaliteitsvolle tapijten aanbieden. Onze belangrijkste klantengroepen zijn de groothandel en de detailhandel in uiteenlopende marktsegmenten: doe-het-zelfzaken, grootwarenhuizen, speciaalzaken voor vloerbekleding, postorderbedrijven, meubel- en decoratiezaken, supermarkten en winkelketens.

75% van onze afgewerkte producten worden verkocht in Europa en Noord-Amerika, de resterende 25% in de rest van de wereld via onze lokale netwerken van vertegenwoordigers en verdelers.

Geweven tapijten

Mc Three Carpets produceert geweven tapijten.

Mc Three Carpets België is een volledig geïntegreerd productiebedrijf. We extruderen ons polypropyleen garen in eigen productie en maken onze eigen kleuren. Ook de garenverwerking, het weven, de tapijtafwerking tot en met de verpakking gebeuren in onze eigen productieafdeling.

Om onze klanten kwaliteitsvolle producten te kunnen garanderen, beschikken we over moderne opslagmogelijkheden. Zo kunnen we vanuit onze stock de courante SKU-eenheden aanleveren en seizoensgebonden schommelingen in de vraag opvangen.

We investeren in de nieuwste technologieën om ontelbare garens, kwaliteiten en texturen te kunnen aanbieden.

Voortdurende innovatie

We volgen de evoluties op de markt op de voet, en we investeren in de nieuwste productietechnologieën om onze klanten tapijten te kunnen bieden met de beste garenkwaliteit, een perfecte weefstructuur en een aangename tactiliteit.

Dankzij onze passie voor innovatie en creativiteit kunnen we altijd snel inspelen op veranderende trends op de markt. Ons design- en marketingteam creëert producten volgens de nieuwste trends in huisdecoratie.

Dankzij onze verticale integratie behouden we de volledige controle over het gehele productieproces.

Mc Three Carpets staat voor voortdurende verbetering en innovatie