You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

FAQ

Hoe lang gaat mijn tapijt mee?

De levensduur van uw tapijt hangt af van het materiaal, de manier waarop het vervaardigd is en de frequentie waarmee het belopen wordt. Als u zorgvuldig overlegt waar u het tapijt legt en hoe u het gebruikt, verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Zullen de kleuren van mijn tapijt vervagen?

In kamers met veel zonlicht kunnen de kleuren lichtjes vervagen. De kleuren van de meeste tapijten zullen vele jaren helder en levendig blijven en onder normale belichting niet vervagen.

Is een ondertapijt nodig?

We bevelen een ondertapijt sterk aan, want het beschermt uw tapijt tegen plekken, schokken en schoonmaakbeurten. Een kwaliteitsvol ondertapijt kan de levensduur van uw tapijt jaren verlengen en biedt bovendien extra veiligheid en akoestiek.

Mijn tapijt is gekreukeld bij levering. Is dat een probleem?

Bij de verzending raken de tapijten soms gekreukt omdat de pool wordt samengedrukt, maar de kreukels en vouwen verdwijnen na een paar dagen.

Wat moet ik doen als er een probleem opduikt?

Contacteer a.u.b. onmiddellijk uw verkoper. Met zijn vakkennis zal hij uw probleem verhelpen.

Hoe houd ik mijn tapijt of vloerkleed schoon?

Tapijten krijgen veel vuil, stof, zand, vlekken en voetafdrukken te verwerken. Als u het tapijt regelmatig stofzuigt met een goede stofzuiger, blijft het langer mooi en schoon.

We kunnen het niet genoeg benadrukken: “Stofzuigen, stofzuigen, stofzuigen!” Check onze tips hier: verwijderen van vlekken en onderhoud in de diepte.

Zoek niet verder, Mc Three heeft de antwoorden voor u!